top of page
  • Yazarın fotoğrafı

BURDAN AYRILMADAN ÖNCE

Eğitim bitiyor.

Teşekkür ederim evren sana buraya gelmeme yol açtığın için : Bu sene Godfrey Cihangir yoga’da ders verdiği günlerde sokaklarda aşık oldum diye geziniyordum. İçimde inanılmaz bir çoşku ve sevinç hissediyordum. “Mutlaka Godrey ile çalışmak istiyorum, ona biraz daha yakın olmak ve ondan öğrenmek istiyorum” dedim. Ne olursa olsun gitmek istiyordum onunla eğitime. Maddi olarak cebimde hiç birikmiş param yoktu ama birşekilde bir yolunu bulucağım diyiyordum. Ve o hafta babamların 3 senedir satmaya çalıştıkları yazlık evleri satıldı ve bir anda ihtiyaçım olan miktar bana sunulmuş oldu.

Teşekkür ederim Onur’a : bana verdiği özgürlük ve anlayış için. Beraber kurduğumuz yaşam içinde ondan yaklaşık 7 hafta uzak kalıcaktım. Ve bana her zaman destek olduğu için teşekkür ederim ayrılık uzun ve bazen zor olsa bile her ikimiz için.

Teşekkür ederim Aileme : Bana maddi ve manevi verdikleri destek için . Annem, babam ve agabeyim ve Anastasya. Ve bencil bir şekilde kendi isteğimin peşinde gittiğim ve doğumunda yanında olamadığım ailemize yenı katılan Sophia’ya.

Teşekkür ederim Zeynep ve David’e : İlk önce Zeynep’ e beni yogayla tanıştırdığı için yıllar evvel New Yorkta iken. Ve tutku ile bağlandığım bu yolda Zeynep ve David sayesinde hocam olarak izleyeceğim Godfrey ile tanıştırdıkları için ve yoga yolundaki destek ve beraberliğimiz için.

Teşekkür ederim kendime : Belki çok narsistçe geliyor ama kendime böyle bir fırsat ve zaman dilimi tanıdığım için. Uzun zamandır sadece kendim için yaptığım en güzel hediyelerden biriydi.

Teşekkür ederim skolyozuma, astımıma, daha az açık olan sol burun deliğime, alerjilerime vb…. Bütünlük için bana rehber oldukları için.

Teşekkür ederim kamptaki yeni arkadaşlarıma ve Özge’ye ve Gül’e : Çok kısa bir zamanda çok konuşmadan da olsa çok şey paylaştığımız için.

Teşekkür ederim GOFREY ve OLİVİA ‘ya : Herşey herşey herşey için. Kelimeler çok az ve sığ kalıyor ama tek bir cümlede: Unutmayacağım ve tekrar tekrar geri gelmek isteyeceğim bu öğreti için yaşamamıza ve hissetmemize derinden imkan verdikleri için.

Olmam gerektiği yerdeyim ve böyle mükemmelim diyebildiğim için…..

Teşekkürler yaşam….

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Kendimce...

bottom of page