top of page
  • Yazarın fotoğrafı

Hepinize gönülden bir merhabam var...


Size gönülden bir merhaba demek istedim...


Çok uzun zamandır yazmıyordum. Yeni web sitem ile beraber daha çok yazmaya, üretmeye ve paylaşmaya niyet ediyorum bende olanları, benden taşanları ve biriktirdiklerimi...


Bu yazımda web sitemin çıkış hikayesini paylaşmak geldi içimden.


Bazılarını belki biliyordur bir zamanlar 'Yogauni' adlı belki Türkiye'nin ilk yoga ve meditasyon platformu vardı. Maalesef bu platform kapandı. Ben de bu platformda yer alan hocalardan biriydim. Kapanması ile beraber bu platform için profesyonel stüdyo ortamında çekilmiş tüm yoga ve meditasyon videolarını satın aldım. Niyetim, arzum bu özenle çekilmiş dersleri kendim sunabilmekti.


Bir süre bu arzum ile kaldım. Nasıl yapacağımı bilemedim. Araştırdım, dillendirdim ve nihayet yollarımız Nesteren ile kesişti. Nesteren web sitemi yapacak kişi idi. Hem de çok eskilerden bağım olan bir kişi kendisi. Hem bir yoga hocası, hem Yogauni'nin kurucusu idi ve baktım ki o da kendisi için harika bir platform hazırlamış, alt yapısını kurmayı biliyor, Nesteren'i aradım ve ihtiyaçlarımı belirtip web sitemini yapar mısın diye sordum. Maceramız, yolculuğumuz bu şekilde başlamış oldu. Kasım sonu sanıyorum ilk buluşmamızı yaptık ve sonra defalarca buluştuk, gerek zoom gerek fiziksel. Her seferinde gerçekten keyifle ilerledik. Yaklaşık 4 aylık bir yaratım sürecinden sonra web sitem açıldı. Nesteren için bütün bu süreç için çok teşekkür ediyorum.


İçime sinen bir platform oldu. Birçok yoga ve meditasyon videom artık kaynak olarak çok uygun fiyatlara ulaşılabilir halde. Benim için bir paylaşım alanı olmuş oldu. Niyetim daha çok yazmak, güzel içerikler üretmek, ve sizlerle iletişim halinde olarak yolculuğumuzda beraber ilerlemek.


Bana ara sıra ses verirseniz, ihtiyaçlarınızı dillendirirseniz çok sevinirim


Bu yazı ile yaz boyu (web sitem üzerinden duyuruları yakında yapacam) web sitem üzerinden online dersler vereceğimi de duyurmak istedim. Vereceğim bu derslerin kayıtlarına belli bir süre erişiminiz de olucak.


Gelin bültenime kayıt olun.

Ayrıca beni okuyarak heyecanıma ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum.

Çok sevgiyle





123 görüntüleme4 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Kendimce...

bottom of page